Leie bobil i Bergen

Når du leier bobilen din hos McRent i Bergen starter du turen i Norge i Fjell, en kommune som består av flere øyer. Og herfra kommer du deg til Bergen sentrum via motorveien på bare 15 minutter.

Du kan få et fantastisk inntrykk av Bergen oppe fra Fløyen på Fløyfjellet, et unikt utsiktspunkt på et av de syv byfjellene rundt denne vakre byen. Fløybanen starter midt i gamlebyen og tar deg direkte opp til Fløyen på bare noen få minutter.

Tilbake i sentrum kan du rusle gjennom det berømte fiskemarkedet og smake på deilige norske spesialiteter. Derfra kan du få et glimt av fjorden og den historiske gamlebyen.

På få minutter kan du gå til Bergenhus festning, som er en av de eldste og viktigste festningsverkene i Norge. Her finner du nok et fantastisk utsiktspunkt, og du kan besøke et spennende innendørs- og utendørsmuseum med gratis inngang.

Få også med deg Gamle Bergen Museum, der du kan oppleve hvordan byen Bergen var på 1700- og 1800-tallet. De ombygde trehusene gir deg et unikt innblikk i hvordan det var å leve i Bergen på den tiden.

Etter å ha besøkt byens mange attraksjoner, ta deg en pause på Bryggen. De historiske trehusene rett ved havnen vil garantert sjarmere deg i senk. Ta deg en øl eller en kopp kaffe i en av restaurantenes uteområder mens du nyter sola og titter på folkelivet og aktivitetene i havnen.

Etter byturen kan du glede deg til å fortsette bobilreisen til de berømte fjordene. Det er ikke uten grunn at Bergen ofte kalles "inngangsporten til fjordene".

 

Utleiestasjon

Finn Bobil

Top