Leie bobil i Nordkjosbotn

Velkommen til Nordkjosbotn, innerst inne i en av Norges vakreste fjordarmer!

Ute ved havet, bare 7 kilometer unna Nordkjosbotn, ligger den moderne byen Tromsø. Hit kommer vintersportsglade turister med sine bobiler for å oppleve vinteren på sitt beste i omgivelser som tar pusten fra deg. Ta med deg skiutstyret i bobilen og reis på vintereventyr i Nord-Norge. Også de som liker å gå på tur kan nyte det ubeskrivelige landskapet og til og med få se det legendariske nordlyset over fjellene. Spesielt i månedene september, oktober, februar og mars kan du oppleve nordlysets magiske spill oftere enn ellers på året. Og husk å ta med deg et godt kamera, så du kan feste de magiske og spektakulære opplevelsen til evigheten.

Er du glad i fisk har du kommet til paradis! Her får du delikatessene direkte fra havet og rett på tallerkenen din. For en ting er sikkert: Ferskere fisk får du ikke!

Hvis du kommer på sommerstid, husk å ta med solbriller. Midnattssola er oppe hele natten, og da er ingen sted på denne jord vakrere enn Nordkjosbotn. Dette er ren skjær campingglede omringet av et fantastisk landskapet.

Så kom på besøk til en av Norges mest fascinerende overfartsveier, om du kommer for å oppleve sommeren og midnattsola, det spektakulære nordlyset i de mørkeste månedene eller vinterparadiset vi har å by på her oppe i nord.

Med en av våre McRent utleiebiler kan du virkelig få oppleve det vakreste og mest spektakulære Norge har å by på.

Utleiestasjon

Finn Bobil

Top